Чу ли, чу ли,
новата вeст,
идва пролет,
идвала днес.
Видя ли, видя ли,
нейното послание,
живота събужда се,
с ново желание.
Вдиша ли, вдиша ли,
с пълни гърди,
пролетен повей,
на слънчеви дни.
Виж даже зимата,
днес рони сълзи,
със нас се сбогува,
веч пролет не спи.
© Ивета Todos los derechos reservados