2 ene 2010, 14:21

Пролетна балада 

  Poesía » De amor
543 0 1

Едно дърво и водопади черни.
Едно сърце с желания безмерни
Една любов без никаква надежда...
Един далечен поглед във мрака пак изчезва...
Един човек ли беше... или бяха двама?
Припяваха те тъжно пролетна балада...
Една мечта ли имаха... и вярваха ли в нея?
Една ли е жената, за която те живеят?
Блян един и допир нежен...
Глас дълбок, но и неверен...
Този глас баладата им приглуши...
Отне им капката надежда,
отне им сила и мечти...
И този глас дълбок и нежен
изчезна без следи...
Един човек ли беше... или бяха двама?
Те вече не припяваха дори...

© Елена Беленска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??