На пролетта лекият зефир
гали нежните цветя безспир.
Тъгата на зимата отива си -
на снимката красива си.
На светлото утро - младостта,
чезне всяка болка и тъга.
Нощта свършва навън,
събуждам се от зимен сън.
© Георги Todos los derechos reservados
Вече СИ за преглъщане, пролетник :P