По полето сняг белей,
потокът весело шуми.
За Пролетта си песни пей,
плете дантелени води.
На всяко камъче припява,
на всяко цвете и трева.
И буйния си танц танцува,
пролетния танц на радостта.
© Румяна Маринова Todos los derechos reservados