Пролетно
Великденчета разцъфтяха,
мъничета в трева.
Сини кат небето...
блестят на светлина .
Мартенички пак се вързват,
че баба Марта е дошла.
Да носи здраве и късмети
и слънце в сърца...
Отново пролет идва
с ухайна пъстрота...
Ще зеленеят клонки
и цъфтят цветя...
© Лилия Нейкова Todos los derechos reservados