Събуждам се... пращя от нетърпение,
отново да те срещна в този ден,
теб - безпричинна и прекрасна обич,
началото на всичко хубаво в мен...
Готова съм за атомния сблъсък -
голямата причина да се раждам
или да бъда зачената на дъжд
и да попивам в земята, да оставам...
като роса, събудила калинка спяща,
на охлювче мило да измия рогцата.
И да се стичам по лицето ти, когато
наместо сълза имаш нужда от пролет...
И вместо тъга, имаш в сърцето си полет...
© Хей Todos los derechos reservados