На пролетно утро светлината
топли ми душата.
Това е моята любима,
колко нежност в нея има.
Като гледах светлите и очи,
галиха ме нейните лъчи.
И макар да не мога да я видя,
те ще ме озаряват докато си отида.
© Георги Todos los derechos reservados