Душата ми, когато те намери
в едно небе, изпълнено с любов,
ще плачат с мене облаците бели
от щастие огромно – вечен зов.
Не се страхувай, обич донеси ми,
сама не ме оставяй в този свят!
В живота си аз само тебе търсих –
вълшебство пролетно, прекрасен цвят!
Ще те обичам нежно и красиво,
за теб ще бъда радост, светлина,
ще те рисувам с поглед и със устни
и ти за мен ще бъдеш пролетта.
Сърцето ти със мойто ще обвържа,
в прегръдка ще ни свърже любовта
и пролетна пътека ще направя,
осеяна с любов и красота.
Не се страхувай, обич донеси ми,
сама не ме оставяй в този свят!
В живота си аз само тебе търсих –
вълшебство пролетно, прекрасен цвят!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados