5 nov 2016, 12:17

Промяна на състоянието 

  Poesía » Otra
372 0 1

Пак четири стени ме задушават,
а телефонът ням, мълчи конкретно.
Власите, на плиткото се давят,
а нашите изгарят за да светнат.

 

Мъгла е скрила утро предстоящо.
Без работа, ръцете ми са къси.
Нервите ми вече се разклащат,
защото вярвам само на труда си.

 

Пътят пак изглежда непрехòден,
но пътищата се утъпкват – зная.
След време, лошото ще бъде спомен
и спомени ще има чак до края.

 

Но хубавото щом проблесне само
и топлина нахлуе във душата,
по-искано от него всъщност няма,
и триумфира даже тишината.

 

Така, че утре, вече е проблясък!
Проклети да са черните недели!
Една усмивка пада върху пясъка
и вече са усмивки разцъфтели.

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??