8 feb 2008, 7:58

Промяната... 

  Poesía
548 0 0
Ти ме промени,
направи ме човек различен.
Не играя вече детските игри,
а живея живот нетипичен.
Любовта във мен гори,
ти знаеш колко те обичам,
ала душата ме боли
и не го отричам.
В друга влюбен си
и нейно е сърцето,
разби надеждите ми,
на мечтите ми момчето.
Без теб животът бе различен
и аз различна бях,
на моменти толкова комичен,
че не можех да спра безумния си смях.
Така прикривам си тъгата,
защото ти така ми каза,
но оставам със мечтата
във сърцето ти да вляза.
Не мисля, че ще бъде трудно
и без това съм част от теб,
сърцето ми трепери бурно,
докато твоето сковано е във лед.
Желая ти да си щастлив,
така, както аз щастлива бях,
бъди към мене справедлив,
защото любовта ми не е грях!

© Криси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??