27 ago 2013, 21:12

Проникване 

  Poesía » Otra
420 0 1

изсъска
като вряло олио на печката
разпръсна се
като куршум във съд с вода на капки
заля ми кожата
свали я чак от кокала
и се разля
подобно нефтено петно
във мексикански залив

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??