26 nov 2010, 20:20

Пропадане 

  Poesía
612 0 0

Пропадане

 


Снежинки бели падат нежно,

гледат светлите очи студено.

 

Мечти изгубени

и небрежно захвърлени,

губят своя смисъл ден след ден от твоя фалшификат

наречен свят.

 

Изгубен ти, из пътища мъгливи,

не можеш да откриеш изходи красиви.

 

И така потъваш в бездната дълбока,

в тежка тъмнина не виждаш никаква посока.

 

Без часовник, без дата,

разбираш ти, че си на

крачка от от тъгата.

© Десислава Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??