Рисуваш
искрящи изгреви
и звездни нощи,
изпълваш ефира
с трели на славеи,
и аромат на мечти,
но виждаш ли
как се е скрила птица
в сянката дъбова -
пропусна
крилата й да дорисуваш,
за да полети.
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados