Отиде си лятото
в закъснелия щурец.
Пропуснати гордости...
Пясък, море и смях, самодиви.
Пропуснах го лятото
в закъснелия щурец,
който бръмчи сега над главата ми.
Станах богат!
На пари и без спомени...
Купих Айфеловата кула,
купих Бъкингамския дворец.
Какво от това...
Пропуснах си лятото,
в закъснелия щурец...
© Цветан Бекяров Todos los derechos reservados
Поздрави, Цецо!