Пролетта в дърветата се влюби
и разцъфна бяла любовта.
Разплака се снегът и се изгуби
в зелената и рошава трева.
И вятърът мирише на усмивки,
небето пеперуди си отглежда.
Днес в моето сърце кънти "Простих ти"
и пак в душата ми цъфти надежда!
© Лили Николова Todos los derechos reservados