Никой не е съвършен,
затуй нека си простим -
път всеки да е успокоен,
път живота си да улесним!
Стига вече завист и злоба,
ще отговаряме за делата,
живот без прошка е тегоба,
да простим - и ще бъде светлината!
© Георги Todos los derechos reservados