7 ene 2009, 12:59

Прошка 

  Poesía » Otra
702 0 3
Да изкупя вината си не мога,
да продам душата си не мога,
да те принудя да забравиш не мога,
но за прошка те моля.

Ще извикам силно с болно сърце,
колкото сили има в моето гърло,    
ще протягам свойте ръце
и пак за прошка те моля.

Гузна е моята съвест, осъзнах
грешката и затова се разкайвам,
но не ми отвръщай с мъст,
за прошка моля и съжалявам.

Да виня себе си мога,
да накажа постъпката своя мога,
да променя себе си мога,
но да живея без прошка не мога.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??