Обърни се
Аз ще те гледам
И ще видиш в мойте очи
Порив нов
С който ще можеш
Да изтриеш свойте сълзи
Обърни се аз ще очаквам
Твоят зов и твойта молба
Обърни се
Моля те мила
Обърни се
И просто ела
********
© Констант Булгара Todos los derechos reservados
поздрав