Отвори прозореца и погледни навън,
слънцето преди да е изгряло
и дочуеш ли камбанен звън.
знай, че времето за мен е вече спряло.
Аз ще си остана все така,
както на последната ни среща.
Ще те гледам с обич и с тъга,
но от камъка студен отсреща.
© Иво Станчев Todos los derechos reservados