3 may 2013, 20:23

Прощавай 

  Poesía » Otra
908 0 5

Прощавай,

не съм лош човек, просто сбърках много пъти

и много надежди погребах,

и който не ме познава каква съм, нека ме съди,

аз човешката злоба изтребих.

И не помня от днес нито хорските спорове,

и не моля за вяра и почест,

и не ми е от вчера да стискам честта си в ръце

и да гълтам солената горест.

Прощавай,

не съм лоша, просто хиляда пъти греших

и е лошо, че днес ще повторя,

но не ме разбирай, аз сама се разкрих, обвиних,

и от теб състрадание не моля.

И не търся подкрепа, и не търся сърце

то за мен да тупти и живее,

аз достатъчно цапам свойте ръце

и да тръпна за други не смея.

Прощавай,

аз тръгвам, не мога така, аз сама съм във всичко,

не страдам,

и не ме разбирай, аз не искам това,

и достатъчно сама се излагам.

И от утре ще събера всички лоши неща

и ще тръгна сама пак в мъглата,

ще се скрия от теб, за да не те заразя,

ще съм просто една непозната...

Прощавай,

по–добре ми е кротко така,

да не пазя и друг от бедите,

че не чувствам страх отдавна за своята душа,

ала за теб как треперя не питай!!!

© Ирина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Ех, тази твоя душа, която е за всичко ...колко мъка ...! А защо трябва да си сама?
  • много харесвамммм
  • Благодаря, че ме посетихте! Наистина имам много какво да кажа, но съм от скоро тук и още се окопитвам Чувствам като в семейство сред всички вас, уютно ми е и безкрайно приятно!
  • Едно истинско стихотворение.... или една доста изстрадала душа?!
  • Пиши, момиче!! Явно има какво да ни кажеш...
Propuestas
: ??:??