Прощавам ти и бесовете ти и думите жестоки,
не си на себе си била, аз пак те оправдавам
Прощавам ти и греховете ти към мен големи,
но ти не искай прошката ми, имаш я отдавна...
Прости и мойте грехове към тебе, моля те прости ми,
така се случи и сгреших за кой ли път...
Прости ми, но те моля да останеш с мен до края ми,
не искам с друга да остана пак на кръстопът.
Простих ти, а ти прощаваш ли ми слънце, я кажи ми,
ще сгрееш ли сърцето ми от тоя безлюбовен студ сковано
Прости ли ми душа, за мъките в които те поставих
не мога да обичам друга, щом си ти в кръвта ми...моля те прости ми.
© Борислав тодоров Todos los derechos reservados