27 abr 2007, 15:43

Прости 

  Poesía
557 0 4
Днеска разбрах,
досега бил съм сляп.
Днеска усетих колко съм жив
и колко досега съм бил крив.

Направих грешка една
и ти ми прости,
направих глупост голяма,
ти пак прости,
направих и още,
но... моля те, спри.
Спри да ми прощаваш,
спри да ме извиняваш,
спри...
Аз не искам и теб да те боли,
искам да светиш и блестиш,
затова те моля

и моля те
молбата ми последно ти прости
и само тихо ми се... усмихни

27.04.2007   15:30

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??