5 ene 2008, 16:27

Прости 

  Poesía » De amor
942 0 12
Поспри, когато точно тръгваш,
разхвърляла край себе си искри -
от гняв, обида и безсилие,
поспри, върни се и прости!

На границата между двата свята -
от неговия огнен дъх... изгаряща стоиш.
Когато се обърнеш... и простила ти си тръгнеш,
щастлива в своя свят ще продължиш!

© Наталия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??