Защо, когато те погледна,
аз виждам безразличие в твоите очи?
Защо, когато те целувам,
усещам хладнина по устните си?
Аз питам се, сърце ли имаш или камък!
Изпитвал ли си болка някога, кажи ми?
А искал ли си силно някоя жена?
Не искаш вече да си с мен!
А искал ли си някога?
Въпроси без отговор задавам,
но това поне ме утешава, макар за кратко...
„След дъжд качулка”
Това ли бе най-точния ти израз да кажеш „Не”
Толкова си краен!
Никога ли няма „Може би”?
Никога ли няма прошка?
© Нели Вичева Todos los derechos reservados