С прости думички се изразявам,
потенциалът ми е не е голям,
искам да живея аз на покрив
с Карлсон да деля квартира,
Спондж Боб да си прегръщам,
Патрик да ми бъде брат
нищо, че е глуповат.
Сепията да целуна
та да види таз маймуна
даже ракът ще завиди,
щом със Синди той ме види.
© Христо Манчев Todos los derechos reservados