Иска ми се да те срещам
лъчезарна и красива,
шеговита и сърдечна,
мила, нежна и щастлива.
Иска ми се да откривам
поглед с пламъче игриво,
който пази през годините
своите искрици живи.
Иска ми се да ти казвам,
че все още сме си същите -
независимо, че времето
се изнизва между пръстите.
Иска ми се все да чувствам
сладка болка щом те видя -
и да ни вълнуват срещите,
с чувства - истински и живи.
© Ваня Василева Todos los derechos reservados