Прости ми,
че те направих жертва,
на моята илюзия...
ти, мой объркан идеал.
Прости ми,
че съм влюбен не във теб,
а в една идея -
идея за любов.
Прости ми,
че мисля си за теб,
и дишам, и живея...
ти, мой объркан идеал.
© Александър Койчев Todos los derechos reservados