20 ago 2016, 19:25

Прости ми 

  Poesía » De amor
833 2 0

Не си отивай.

Не ми го причинявай.

Прости ми.

Позволи гласът ми да докосне

сърцето ти.

Не издигай стена между нас.

Казваш, че с теб вече не можем

да бъдем едно.

Казваш, че тези разговори

правят раната в теб още

по-дълбока, знам.

Много те обичам.

Позволи ми да излекувам

раните ти и да залича лошите спомени,

дори и да е невъзможно,

ще опитам.

Готов съм да направя всичко,

но няма да се предам,

няма да се откажа.

Само не бъди далеч от мен,

не бягай.

Аз ще умножа хубавите мигове,

които имахме.

Мигът ще стане ден,

после месец, после година

и накрая ще забравиш всичко.

Колкото и дълго да продължи

ще чакам!

 

 

© Мария Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??