Ще ми простиш ли, думите неизречени,
потулени с булото на вечерта?
Ще ми простиш ли, погледите хвърляни,
към твоето красиво лице?
Ще ми простиш ли, редовете запълнени,
в които твоето име възпях?
Ще ми простиш ли, че не можах да ти кажа,
колко силно те желах?
© Еленка Гишина Todos los derechos reservados