ПРОСТИ МИ
Без теб животът ми е сянка на градоносен облак.
Без теб любовта ми е мъртва скала.
Ти трябва да знаеш, че сърцето ми тлее,
а душата немее, когато те няма до мен.
Магьоснико на моите сили и страсти,
прости несъвършенството и егоизма,
разреши ми да те имам не само в мечти.
Разреши ми да бъда твоя завинаги.
Нека тръгнем заедно по отъпканите друми на света
и в миговете на горчилка и радост.
Нека се подкрепяме докато смъртта ни раздели.
Нека бъде свята нашата любов.
Не бъди жесток и разбери:
Изкушението, пред което ме постави,
е по-силно от волята,
по-страшно от тъмата на невежеството,
по-желано от глътка вода в пустинята на самотата.
Прости ми!
© Славея Гарова Todos los derechos reservados