Прости ми, аз те излъгах,
озлобен, затънал в лудост.
Аз сърцето ти наръгах,
преди да видя твойта хубост.
Прости ми, дълго страдам,
сам сред мрачни погледи.
С любовта във бездна падам,
без вяра, без доблести.
Прости ми, аз не исках
тежка рана в твоите очи.
Живота вече изстисках
и сам гласът ти в мен ехти.
© Филип Todos los derechos reservados