20 mar 2008, 17:30

Прости ни, скъпи татко 

  Poesía » Otra
1059 0 14

На този ден си тръгна от света.

Душата ти политна като птица,

но болката във нашите сърца

разгаря се отново с страшна сила.

 

 

Обичаме те, татко! И дано

отнякъде да можеш да ни виждаш.

Дано усещаш малко топлина

от сълзите ни парещо горчиви.

 

 

Дано нетленна твоята душа

да скита из небесните простори!

Дано очаква срещата си с нас,

дано в съня ни тя да проговори!

 

 

И нека бъде жива паметта!

И ако с нещо сме те наранили,

прости ни, скъпи татко, за това...

Неволно е било... Прости ни!

 

 

 

19.03.2008

Анна Дюлгерова

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??