Живея си простичко и ей така,
напук на всичките неща!
Душата ми нежно и страстно Обича,
умът ми брутално ОТРИЧА!
Живея си простичко и ей така,
напук на хорска суета!
Сърцето ми истински чувства раздава,
умът ми крещи... ЗАБРАВА!
Живея си простичко и ей така,
напук на злобата и завистта!
И няма начин умът да отрича,
умът да забрави,
когато душа и сърце се раздават!
Живея си простичко и ей така,
това съм аз, една Душа
в мечтание за истински слова!
© Инци Todos los derechos reservados