Тя ми каза толкова неща.
Показа ми дори любовта,
въпреки че в нея се криеше и тъга,
може би по неосъществена мечта?!
От една страна толкова шарена и игрива,
а от друга - мрачна и унила...
Тя е емоция!
Тя е талант!
Тя е взривяваща мина!
Тя е просто картина.
© Кристияна Кръстева Todos los derechos reservados
Тя е талант!
Тя е взривяваща ТЕ мина!
Тя е просто картина.
Такава е! Само това ТЕ, което написах с главни букви, е излишно - то трябва да отпадне!