Любовта усмихва ти се закачливо,
потъваш целият в нейните очи...
Приканва те с поглед, тъй свенливо,
да отключиш си сърцето ти.
Опиянен от нейното вълшебство,
от приказките взето може би,
пристъпваш смело към лицето,
взело нейните очи.
Нахлува в теб и в миг забравяш
кой си, накъде вървиш;
само чувството те води,
чувството, че можеш да летиш.
© Милена Todos los derechos reservados