Просто когато обичам,
грабвам богатство непреходно.
Просто живееш различно,
с обич, повтаря ми ехото.
Аз съм раз-лич-на, засричам,
с вятър танцуващ в душата,
с звук оглушал и разсичан,
с стъпка продрала тъмата.
Просто си много раз-лич-на,
ехото ми заповтаря...
С трепет лазура пресичам,
тър-ся те - ви-кам - о-би-чам...
© Мариола Томова Todos los derechos reservados
любов на рамото,в сърцето.
Една единствена, такава,
че даже ехото да сепне...