Просто посветено
Отново вятърът те носи, ухажва парфюма ти.
Божествено ухаеш на най-красивата жена.
А усмивката, с която ме усмихваш не излиза от ума ми
и ме кара да създавам прекрасните неща.
Когато се оглеждам в очите ти съм най-красив,
а най-щастлив ме прави нежния ти допир...
... И ме правиш по-добър и милостив,
един вид истински човек, без достойно копие.
Устните, с които ме целуваш са моя наркотик
и изпадам в абстиненция, без подходяща интервенция.
Да те споменавам всеки ден е моят уникален тик,
а присъствието ти е моята специална преференция.
Всяка ода е за теб, сюжет не ми трябва,
само мъничко любов, която да не нагнетявам.
© Михаил Попов Todos los derechos reservados