Едно хубаво младо момиче
свежда погледа си смутено.
Чистотата това дете обича,
но от зли хора е заобиколено.
Светът е тъмен, коварен и жесток,
към слабите в света милост няма.
От нужда е робиня на златния бог,
оттук идва нейната болка и драма.
Градът е тъжен и студен,
сърцето и от мъка се свива.
Нощ се спуска, чезне ден,
поругана е момата красива.
© Георги Todos los derechos reservados