П Р О Т А Г О Н И С Т И К А
Неповторимият изказ на поезията
разкрива тайните на неразкрити Пространства,
отхвърля завесата на амнезията
и призовава Душата,да странства...
Да открива тънкости в многото Истини,
верни стожери в многообразието
на Природната Наука в потайните пристани,
където най-достойните винаги биват очаквани.
Поезията е малка частица
от Огромната Космична Хармония,
която вечно,съдбовно разлиства
историите на Най-Великите Хегемонии...
09.05.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados