Протегнати Ръце
Наранена душа и невинно сърце
Търся и Вяра донесена в шепи
Пазя нежност и жар за горяща целувка
Протягам ръце за трошичка любов.
Заключена врата... а търся прегръдка
Стълба строя за ласките топли и нежни
Стъпала не броя,а смело пристъпвам
Протягам ръце... за вълшебна милувка.
Късче от Вяра,пазя в душата си
По вятъра пращам,зов за въглен любов
Капка доверие притискам със тялото си
Протягам ръце за вяра,полята със дъжд от любов.
Юлиано
© Юлиано Кръстев Todos los derechos reservados