5 abr 2017, 9:05

Протест срещу повишението на цените 

  Poesía » Civil
283 0 0

Народът беден тегло носи

и хората - голи и боси -

искат истинска промяна,

но такава няма.

Това богатите не засяга -

те пари имат,

но за бедните коланът се затяга -

от залъка им ще взимат.

© Георги Todos los derechos reservados

Вчера имаше протест срещу поскъпването на парното и водата.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??