11 mar 2010, 15:04

Протяжно 

  Poesía
951 0 15



провлачено

отмина днес

преди това

беше дълго вчера

следва утре

а утрето

ще е като предните

протяжно

ще премине в очакване

на точно

теб

но и тогава

няма да дойдеш

както винаги

след това

ще го сториш

знам

да те вместя

в рамките на времето

не мога

направя ли го

няма да си

ти

 

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??