За Вонегът прочетох и реших да пиша.
В шест реда рима аз да се опиша.
Но душа дълбока, кладенец опасен.
От къде да почна? Пътят не е ясен.
Затова, напред с рогата, скачам във средата.
Жива съм, това е! Зная си цената!
© Мария Каратерзиева Todos los derechos reservados