Колко пъти съм се взирала в тебе
и откривах тъмнина.
Колко пъти съм те проклиняла заради
дъжда, колко пъти те отледявах и сгрявах?
Колко планини и изгреви не видях, защото ги скри.
Колко пъти - не умрях, защото ме промени!
Колко думи срещу теб ще изкрещя - без да имаш вина.
Ти знаеш ли какво си дори - Път към мечти!
© Светла Кръстева Todos los derechos reservados