2 abr 2008, 8:41

Прозорец буден 

  Poesía
862 0 11

В нощта един прозорец буден

събира всичките звезди.

За теб ги пита и се чуди –

къде ли се пилееш ти.

 

Навярно някъде бездомен

отново търсиш любовта.

И нито сън, и нито спомен

ти сочат моята врата.

 



© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??