можеш
можеш да обичаш
с ласка
на вълна
и океанова
сила
милваш ти
брега
щом сила
чувстваш
вричай се
изричай
нежните слова
за горчилката
в душата
разкажи
изкрещи
и забрави
не чувствай
в себе си
толкова
вина
всеки край
начало е
на нещо
ново
смело ти
мечтите си
стигни
(в отговор на един прозрачен стих )
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados