18 ago 2011, 21:23

Прозрачност 

  Poesía » Otra
787 0 1

В светлата прозрачност

на настъпващия ден

появява се розовопръстата ЕОС

на каляска - златен облак,

 

впрегнала сребристи еднорози -

гривите им - слънчеви лъчи,

и блести всичко в светла

прозрачна златистост,

 

носи нови надежди

на заспали, отчаяни души,

завива ги с шал -

нежна прозрачна златистост,

на царска трапеза

с неземни прозрачни мечти.

© Есфир Асфар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??