С мотора бръмча
из пръстените на Сатурн,
забавно е така,
вдишвам свобода.
Обикалям си, не ми омръзва,
яко е, екстремно и толкова дръзко,
увеличавам скоростта
и вихър съм сега.
Чувството е невероятно
на N-та степен приятно,
свръхеуфория
в космическата територия.
С мотора бръмча
из пръстените на Сатурн,
от щастие преля
свободният ми ум.
© Богдана Маринова Todos los derechos reservados