ПРЪСТТА ТУПТИ
Минават дни, месеци, години ...
Раждат се нови хора, улици, мечти.
Времето прахосва ги, земята още живи заличава,
само едно сърце в пръстта не спира да тупти,
душата майчина завинаги при детето си остава.
© Бояна Костова Todos los derechos reservados
Поздрави!