лети между два парапета
мечтае насън
не жадува
чуждия полет
следите
от пясъчни бури
нарисували въздух
и облак
лети
а в земята заравя
всяка петъчна болка
и липса
а пространството
се смалява
щом душата и бяла
отлита
© Геновева Христова Todos los derechos reservados